fbq('track', 'ViewContent');

Voor de choco-freaks: Brownies!

Voor de choco-freak: Brownies!

De lekkerste overkill aan chocolade brownies! Maar zóo lekker om van te smullen en smikkelen!

Wat heb je nodig?

150 gram (melk of puur) chocolade
150 gram roomboter
3 eieren
185 gram donkerbruine basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
130 gram poensgen-extra (witte bloem)
25 gram cacaopoeder

Brownies
Brownies

Bereidingswijze

  1. Allereerst smelt de 150 gram chocolade au bain-marie, zodat deze helemaal vloeibaar is en doe hier eventueel een beetje zonnebloemolie bij.
  2. Verwarm je oven vast voor op 180 graden.
  3. Vervolgens klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker schuimig, dat duurt ongeveer 5 tot 8 minuten.
  4. Dan roer je het eimengsel en de chocolade rustig door elkaar (NIET MIXEN).
  5. Smelt de boter in de magnetron/of in een pannetje en vervolgens roer dit door het chocolade-eimengsel.
  6. Zeef de bloem en doe dit dan bij het chocolade-eimengsel. Voeg hierbij de cacao toe en roer beide ingrediënten niet te lang, het hoeft niet te gemengd te zijn.
  7. Doe het mengel in de beboterde brownie-bakvorm en doe ze in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten. En voilà!

Tip: Je kunt natuurlijk nog wat extra chocolade au bain-marie smelten en dit er nog overheen doen als de brownie is afgekoeld. Super lekker voor de extra choco-freaks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 49 reviews.

Denk eraan: dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 mei zijn wij gesloten. Wij hebben dan geen verse producten, en er worden dan ook geen pakketten verzonden. Sluiten