fbq('track', 'ViewContent');

10x Lekkers gewoon bij HEMA!

Iedereen herkent dat wel een beetje.. Je loopt door de stad en je hebt zin in iets lekkers. Maar je kunt niet zomaar gewoon iets halen. Daarom hieronder een lijst van 10 glutenvrije lekkers die je gewoon bij de Hema kunt krijgen! Echt helemaal super en lekker makkelijk, want bijna overal is wel een Hema te vinden, toch?

Gebakjes

Iedereen weet ondertussen wel dat de Hema ze heeft, maar ik vind toch dat ze gewoon een plekje hebben in deze lijst. De glutenvrije gebakjes. Er zijn 5 soorten gebakjes, maar je moet ze wel even van tevoren bestellen.
Wat ze ook bij het gebak hebben, maar wat veel mensen niet weten is dat ze bij de Hema ook slagroomtruffels hebben die glutenvrij zijn. Er zitten ongeveer 8 tot 10 truffels in een pakje.
Ze kosten per pakje € 3,50 & ze zijn overheerlijk!
De slagroomtruffels hoef je overigens niet te bestellen. Deze hebben ze op een aparte plaat (in afgesloten verpakking) bij de gebaksafdeling.

Snoepjesss!

[/vc_column_text]
Op het gebied van snoep heeft de Hema eigenlijk best wel veel.
Ze hebben namelijk lekkere jelly-beans in het assortiment die gewoon helemaal glutenvrij zijn. Altijd lekker om even te snoepen toch?
— De jellybeans kunnen sporen van gluten bevatten.. Ze hebben het recentelijk aangepast en ik had het nog niet gezien. Maar een oplettende facebooker liet het me weten. Bedankt! 
Daarnaast ook nog een oudhollandse snoepmix, zachte nougat en kersenstokken. Die laatste vind ik persoonlijk erg lekker. Ik ben namelijk verslaafd aan alles met een kersensmaakje!
Ook nog een leuke bijkomstigheid.. voor € 1,50 kun je al lekker snoepen.

Voor de dropliefhebber

Salmiaktongen! Ook gewoon glutenvrij.
Even de Hema binnen lopen en lekker snoepend weer naar buiten. Ook weer voor € 1,50 een tevreden klant. Ze hebben ook fruitdropjes voor hetzelfde bedrag. Dus alweer lekker snoepen voor een goede prijs. Daarnaast ook gewone lekkere dropjes die je gewoon kunt vinden bij het snoep-schap.

Fudge-tastic!

Last but not least, vanille fudge! Mijn persoonlijk favoriet aangezien ik geen dropjeseter ben, en wel heel erg van vanille fudge hou. Makkelijke keus dus voor mij om deze als mijn favoriet te bestempelen.
TIP: het vanille fudge-blokje wat je, in de lunchroom, bij de karamel cappuccino krijgt is een andere fudge als in de winkel, maar ook gewoon glutenvrij! (Ze moeten het natuurlijk dan wel correct bewaard en behandelt hebben).

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben de volgende keer dat je lekkere trek hebt & er een Hema in de buurt is!
Heb je zelf ook nog een goede tip waar je lekker makkelijk wat lekker kan scoren? Plaats het in de reactie en maak anderen blij met jou tip!

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 76 reviews.

0