Blogberichten

8x Handig voor in ‘t uitdeeltrommeltje onder de €1,-

8x Handig voor in 't uitdeeltrommeltje onder de €1,-

Eens in de zoveel tijd is het zover: het (brood)trommeltje op school moet weer aangevuld worden met lekkers voor het geval dat er anderen kinderen uitdelen. Maar wat moet je er nu weer in stoppen? Wij proberen te helpen door wat ideeën te geven onder de €1,00.

 1. Céréal, mini cakejes. Deze zijn gewoonweg super lekker, maar ook super handig omdat ze apart verpakt zitten. Zo kun je dus op school ook makkelijk voorkomen dat er kruisbesmetting ontstaat.
  Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende smaken (aardbeienvulling, marmercake en met stukjes chocolade), dus er is er altijd wel 1 die u kunt lekker vindt!
  Alle varianten zijn ook nog eens lactose en melkvrij.
 2. Alaska repen. Wederom apart verpakt dus ideaal. Ook te verkrijgen in 4 verschillende smaken: melk crème, hazelnoot, cacao en kokos. Maar ook niet geheel onbelangrijk redelijk betaalbaar! Ze kosten €0,65 per reep, maar zijn bij ons regelmatig in de aanbiedingen te vinden 😉
 3. De koeken van Lisa’s Choice zijn ook erg handig en helemaal biologisch. Ze zijn verkrijgbaar in 3 soorten: chocolate chip, mueslikoek en stroopwafel.
 4. Ook super lekker en weer eens wat anders: Snelle Henkies. Dit zijn ontbijtkoekrepen die te zijn verkrijgen in de smaken naturel en met rozijnen. De 2 repen in de verpakking zitten ook apart verpakt, dus weer minder kans op kruisbesmetting.
 5. Ook zijn er dan nog de Taste of Nature repen. Deze zijn helemaal biologisch, zonder e-nummer, zonder gluten en lactose en ga zo maar door. Ze zijn gewoon goed en super lekker!
 6. Al heel bekend maar toch ook echt lekker voor de chocoladefans onder ons: Consenza Choco Teff Fingers en Crispy Wafels. Lijkt me helemaal duidelijk toch! 😀
  En persoonlijk vind ik deze ook gewoon lekker om tussendoor lekker op de te knabbelen.
 7. Daarnaast heb je dan ook nog de welbekende Snackrepen van Schär. Erg lekker natuurlijk, maar vrij flink. Maar zeker een optie om te overwegen!
 8. Ook de snoepjes van Candy Tree zijn natuurlijk ideaal voor in het uitdeeltrommeltjes. Aangezien dit gewoon snoep is zal u kind zich ook minder snel ‘anders’ voelen als de andere kinderen omdat ze normaal altijd iets anders krijgen. Nu kunnen ze dus ook gewoon een dropveters mee-eten!

Prijzen

 • Céréal mini cakejes € 3,75
  (per 6 stuks, dus per stuk € 0,63)
 • Alaska repen € 0,65
  (per stuk)
 • Lisa’s Choice koeken € 0,95
  (per stuk)
 • Snelle Henkies € 1,95
  (per 2 stuks, dus per stuk € 0,97)
 • Taste of Nature reep  € 1,40
  (per stuk)
 • Consenza wafels € 1,95
  (per 4/5 stuks, dus per stuk € 0,39/€ 0,48)
 • Snackrepen van Schär€ 2,50
  (per 3 stuks, dus per stuk € 0,83)
 • Candy Tree snoep € 1,85
  (per verpakking, per lollie € 0,20)
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Heb je zelf nog een goede, makkelijk, leuk of gezonde tip? Dat horen wij natuurlijk graag!
Laat hieronder een berichtje achter & deel het met ons 🙂

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *