Blogberichten

Glutenvrije Cupcake Cup #coeliakiemaand

Glutenvrije Cupcake Cup

Glutenvrije Super Eindhoven organiseert de glutenvrije Cupcake Cup!

Als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op bakken! Daarom wilde ik graag een bakevenement organiseren! Leuk en lekker, wat wil je nog meer? šŸ˜€

De glutenvrije Cupcake Cup zal plaatsvinden op zondag 21 Mei 2017 bij ons bij/in de winkel! Ik ben nog druk bezig met de voorbereiding, maar dat gaat helemaal goedkomen! Ook hebben we voor de liefhebbers die bijvoorbeeld als klaar zijn met versieren van hun glutenvrije cupcake een leuke kleurplaat van Coeliakiemaand! Genoeg te doen dus!

Verdere informatie over het evenement volgt nog! Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates!

Glutenvrije Cupcake Cup

Glutenvrije Cupcake Cup

Ook nog: Er is zelf ook live muziek aanwezig! Mijn buurman (Dierbaar Sierraad) heeft toevallig die datum een soort huiskamer concert! Dus dat valt wel mooi samen lijkt me.

#COELIAKIEMAAND

1 op de 100 mensen heeft een gluten intolerantie. Dat is een auto-immuunziekte met de naam coeliakie. Omdat nog altijd te weinig mensen weten dat ze coeliakie hebben is de maand mei uitgeroepen tot nationale Coeliakiemaand. De hele maand mei vraagt stichting Coeliakiemaand samen met een team van bloggers aandacht voor coeliakie. Dat doen ze door het organiseren van leuke evenementen, glutenvrije winacties en een betrokken groep volgers op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *