Blogberichten

De Glutenvrije Cupcake Cup

Afgelopen zondag 21 mei om kwart voor 12 stonden wij,  ikzelf, mijn moeder en Marleen, met spanning te wachten op de dag die zal gaan beginnen.. de glutenvrije Cupcake Cup! Na alle moeite die erin in gestopt vond ik het toch wel spannend wat de dag zal brengen, maar ik kan je vertellen: Het was gezellig! We hebben zo veel lol gehad met de kinderen en dat was ook wel een beetje het belangrijkste. Dat de kinderen er plezier van zouden hebben.

Voorbereidingen

De voorbereidingen liepen niet echt van een leien dakje, maar we hebben er ons zeker niet door laten tegenhouden. Ikzelf wilde gewoon een leuk evenement neerzetten, waarbij de opbrengst naar Stichting Coeliakiemaand ging.
Het leukste vond ik zelf toch wel alle leuke en mooie sprinkles zoeken en uitkiezen. We hadden fondant, snoeppapier, mini marshmallows, sprinkles, suiker bloemen en nog veel meer! Ik werd er gewoon al vrolijk van toen ik ernaar keek.

Uiteindelijk een lekker muziekje erbij hoppa! De voorbereiding op de dag zelf gingen van start! Alle stoelen en tafels  klaarzetten, botercrèmepje maken en genieten van het heerlijke weer. En toen was het afwachten tot het 12:00 was..

Zoveel mooie creaties!

Er waren zoveel leuke, mooie en grappige creaties die voor onze neuzen even uit de mouw werden geschut! Het was echt een prachtige ervaring om te zien! De een die wilde hem zo druk mogelijk maken, terwijl de volgende een duidelijk gestructureerd plan had gemaakt. Het was werkelijk waar een genot om te zien.

En daar mochten de kinderen hun cupcake opeten, wat natuurlijk ook het leukste deel was voor de kinderen 😉

Glutenvrije Cupcake Cup

Glutenvrije Cupcake Cup in een notendop

De winnaar van de Glutenvrije Cupcake Cup

De winnaar van de Glutenvrije Cupcake kon een prijzenmand winnen, gevuld met een schort, bakvormpjes en van allerlei lekkere dingen om te bakken! Helemaal glutenvrije natuurlijk! De ouders van het kindje wat gewonnen had wilde liever niet dat hun kind op de foto kwam, maar we mochten wel een foto maken van de winnende cupcake met prijzenmand.

De winnende cupcake

And the winner is.. deze super mooie, op Frozen-geïnspireerde cupcake!

Wij als jury vonden het zo mooi dat er zo’n duidelijk inspiratie achter deze cupcake zat dat we het al wel vrij snel eens waren over wie er zou winnen. Dus voor de winnaar: Top gedaan! Echt een prachtige cupcake die je hebt gemaakt!

De prijzenmand!

De prijzenmand!

Ik wil iedereen bedanken voor de hulp zodat de glutenvrije Cupcake Cup een geslaagde dag is geworden. In het bijzonder wil ik mijn moeder bedanken voor de hulp op de dag zelf, want anders was het een stuk minder soepel verlopen denk ik ;). En daarnaast wil, ik Marleen (van Smaakvol Glutenvrij) ook echt bedanken, je hebt me echt gered! Vooral de dag van tevoren, op zaterdagavond!

Natuurlijk wil ik nogmaals de winnaar feliciteren, want je hebt het top gedaan! Geniet van je heerlijk bakspulletjes, maar volgens mij ging dat wel goedkomen!

2 thoughts on “De Glutenvrije Cupcake Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *