fbq('track', 'ViewContent');

Zoete eiermuffins, hmm!

Ik zat eens te bedenken wat ik eigenlijk wilde lunchen.. totaal inspiratieloos zat ik te denken waar ik zin in had, en toen bedacht ik het me: ei! Maar dan zoet! En tadáa, zo zijn de zoete eiermuffins ontstaan! Lekker makkelijk, weinig ingrediënten en ook nog lekker ook. Wat wil je nog meer?

Wat heb je nodig voor 6 muffins?

4 eieren
1 zakje vanillesuiker
1/2 tot 1 theelepel kaneel
1 eetlepel maiszetmeel
halve tot een hele appel in kleine stukjes

Zoete eiermuffins
Zoete eiermuffins

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Mix alle ingrediënten goed doorelkaar met een garde of mixer.

Tip: Ik heb ze gemaakt in muffinsvormpjes, maar dat werkte niet zo.. euhm.. goed..
Ze blijven er helemaal aan plakken, dus het beste om ze ‘puur’ in de muffinvorm te gieten nadat je de vormpjes heb ingevet.

  1. Verdeel het beslag over de 6 muffinsvormpjes, zodat er nog ongeveer een halve centimeter over blijft bij de rand.
  2. Bak de eiermuffins voor 15 minuten in de oven. En tadáa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 55 reviews.