Recepten: Koekjes, Recepten: Taart, Cake & Cupcakes

Recept: Glutenvrije Mueslikoeken – Bodems

Recept om glutenvrije Mueslikoeken/bodems te maken.
Ze zijn gewoon super lekker, en het ruikt heerlijk als je ze maakt!

Benodigdheden

  150 gr. Witte Bloem
  50 gr. lichte basterdsuiker
  5 el koffiemelk
  1,5 tl bakpoeder
  1 zakje vanillesuiker
  100 gr. muesli
  50 gr. roomboter
  1 banaan

Recept: Glutenvrije Mueslikoeken – Bodems

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe vervolgens de witte bloem, lichte basterdsuiker, vanillesuiker en bakpoeder in een kom en meng alles goed door elkaar.
  3. Smelt dan de roomboter in een pannetje op het vuur.
  4. Meng de koffiemelk en gesmolten roomboter door het bloemmengel.
  5. Prak de banaan en voeg deze er ook aan toe.
  6. Voeg hier daarna de muesli aan toe.
  7. Bedek de vormpjes met het mengsel en doe ze voor 2o minuutjes in de oven. Wel goed laten afkoelen natuurlijk.
    En het resultaat is werkelijk waar heerlijk!

Met dit recept kun je natuurlijk eindeloos variëren. Zoals bijvoorbeeld bij het beslag er cranberry aan te voegen. Of naderhand als ze afgekoeld zijn met lekker vers fruit bedekken.
Wat zouden jullie ermee doen? Laat je reactie onderin weten!

Ohja! Bijna vergeten! Het recept voor de muesli die ik het gebruikt.. KLIK HIER 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *