fbq('track', 'ViewContent');

Over mijzelf

Hoi hoi!

Mijn naam is Elze den Dekker (links op de foto) en ik ben de eigenaresse van Glutenvrije Super Eindhoven. Ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar.

De winkel bestaat nu al weer eventjes en in die tijd ben ik natuurlijk een hoop tegen gekomen op het gebied van glutenvrij. Dit wil ik op zo veel mogelijk manier met jullie delen. Momenteel doe ik dat met de winkel, de webshop, de blogs en recepten. Dus we gaan de goeie kant op!

Achtergrond

Een beetje achtergrond info over mijzelf en de winkel:
De inspiratiebron voor het starten van de winkel is toch écht wel mijn moeder (rechts op de foto).
Ongeveer 13 jaar geleden werd ze gediagnosticeerd met Coeliakie. Een hele klap was dat voor ons gezin, want er moest een hoop veranderen en aangepast worden. Ik heb mijn moeder in een korte periode veel gewicht zien verliezen en tot op de dag van vandaag is ze nog steeds bezig met op haar originele gewicht te komen.
Een heel gevecht dus. Vandaar dat dus het idee is ontstaan bij mij om een winkel te beginnen met allemaal glutenvrije producten, zodat ze weer alle lekkere dingen kan eten die ze daarvoor ook at.
Het doel van de winkel is goede, relatief betaalbare producten die je in de reguliere winkels niet zomaar kan krijgen.

Nu & in de toekomst

De winkel is geopend op 21 februari 2015 met een basis assortiment, wat ondertussen is uitgegroeid tot een ‘mooie’ verzameling producten, wat ik in de toekomst graag nog verder zou willen uitbreiden.
De winkel heeft momenteel een grootte van 30m2 die helemaal vol staat (+500 producten!) met pasta’s, brood, broodjes, gebak, snacks, koekjes en nog veel meer.

Tot snel!

Groetjes,
Elze

 

Update 2017:

Ondertussen zijn wij in midden 2017 verhuisd naar een grotere winkel! Wij hebben nu ruim 650 producten in ons assortiment! Daar ben ik natuurlijk erg trots op! De winkel is dubbel zo groot als de ‘oude’ winkel en we hebben steeds meer diversiteit aan producten. Ik zou zeggen kom een keertje kijken! 🙂

Ik, en 'ons mam'

Elze

De waardering van www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 75 reviews.

0