fbq('track', 'ViewContent');

Sublimix, Witte Saus 480gr

(1 klantbeoordeling)

 12,25 incl. BTW

Met de Witte Saus 480gr van Sublimix maakt u in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. De witte saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.

Bereidingswijze

Meng 60 gram poeder in 500 ml koud water in een pannetje, en zet dit vervolgens op het vuur. Al roerende aan de kook brengen op een zacht vuurtje.Zodra het kookt laat je het een minuut koken.

Uitverkocht

Beschrijving

Sublimix, Witte Saus 480gr

Met de Witte Saus 480gr van Sublimix maakt u in een handomdraai een heerlijke bechamelsaus. Heerlijk bij bloemkool, broccoli en schorseneer. De witte saus is bovendien de perfecte basis voor een pikante kerriesaus of een smeuïge kaassaus. Voeg gewoon naar smaak kerriepoeder toe of laat wat gemalen kaas in de saus smelten.

Bereidingswijze

Meng 60 gram poeder in 500 ml koud water in een pannetje, en zet dit vervolgens op het vuur. Al roerende aan de kook brengen op een zacht vuurtje.Zodra het kookt laat je het een minuut koken.

Ingrediënten

Zetmeel, plantaardige olie, rijstmeel, plantaardig vet, glucosestroop, gistextract, zeezout, maltodextrine, uipoeder, gemodificeerd zetmeel, champignonextractpoeder, kruiden.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie58 kcal/244 kJ
Vet3,4 gram
waarvan verzadigd2,2 gram
Koolhydraten6,2 gram
waarvan suikers0,2 gram
Vezels–  gram
Eiwit0,7 gram
Zout1,2 gram

 

Extra informatie

Gewicht0.480 kg
Afmetingen13.5 × 10 cm
Allergenen

Eivrij, Lactosevrij, Melkvrij, Notenvrij, Pindavrij, Sojavrij, Tarwevrij, Vegan, Zonder Toegevoegde Suikers

1 beoordeling voor Sublimix, Witte Saus 480gr

  1. hosteva

    het merk zegt het zelf al sublimix is gewoon weg subliem. Zeker dit product om witte saus mee te maken, veel lekkerder dan zelf proberen met glutenvrije bloem. Het klontert niet en zelf mensen zonder een glutenallergie weten het te appreciëren

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0